Новини

200 дни гаранция

Ние от http://belvista.info предлагаме услугата 200 дни гаранция на продуктите, за да могат нашите клиенти да са сигурни в избора си и да се насладят на едно уникално преживяване с онлайн пазаруванетo, имайки свободата да правят най-добрите решения. Като пояснение ще отбележим, че това е 6 пъти повече от определените по закон 30 дни, които се предлагат от останалите онлайн магазини.

Предимства на „200 дни гаранция на продуктите": 

  • Може да се възползвате от услугата за всеки един продукт предлаган от нашия каталог, като гаранцията важи в рамките на 200 дни от датата на доставката му;
  • Получите 200 дни гаранция, което е със 170 дни по-дълги период от законовата гаранция за електронна търговия, при която гаранционния период е 30 дни;
  • Най-голямото предимството е много по-ниска цена на услугата, която е 4лв. в сравнение с получените ползи.
  • Клиента не поема куриерските такси, в този случай те се поемат от http://belvista.info

Препоръки от http://belvista.info за продукти с допълнителна гаранция:
Ако сте решили да се върнете закупения продукт с допълнителна гаранция, моля, имайте предвид следното:

  • За да се възползвате от гаранционните си права, ние ви препоръчваме да следвате инструкциите за употреба и поддръжка на артикулите, както са посочени на етикета на продукта.
  • При връщане на продуктите трябва да приложите стоковата разписка на поръчката и касовата бележка за закупения продукт.

Транспортни разходи за върнати стоки:
Транспортните разходи се поемат изцяло от  http://belvista.info като предварително трябва да се обадите на наш оператор за може да заявим куриер, който да вземе артикулите.
ВАЖНО: http://belvista.info не приемат колети, изпратени с наложен платеж към нас.

Анализ и проверка на изплащане за гаранция:
След подадена заявка за връщане на стока с удължен срок на гаранция вашето запитване ще бъде анализирано в най-кратки срокове от нашите специалисти. Ако заявката ви е в срок и сте спазили всички посочени гаранционни условията относно поддръжката и използването на закупения продукт ние ще ви изпратим куриер да вземете продукта от вас в най-кратък период. Всички продукти, които са върнати към нас се преглеждат строго индивидуално и се анализират подробно от нашите специалисти. Процесът на проверка се извършва в пред камери, за да бъде максимално улеснена процедурата ви съветваме да ни приложите описание на щетата.